Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100 ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΑΜΠΛΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Tις επόμενες τρεις ημέρες οι συσκευές θα παραδοθούν στους προϊσταμένους της εκπαίδευσης για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών.

Στην αγορά 100 συσκευών τάμπλετ για τις εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών της Φλώρινας, προχώρησε ο δήμος της ακριτικής πόλης.

Ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ δήλωσε ότι πληροφορήθηκε από τους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ότι κάποιοι μαθητές δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως διδασκαλεία και εκπαίδευση γιατί δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

"Η διαπίστωση αυτή" τόνισε ο κ. Γιαννάκης, "μας κινητοποίησε και μετά από έρευνα αγοράς προβήκαμε άμεσα στην αγορά 100 συσκευών». Όπως εξήγησε, τις επόμενες τρεις ημέρες οι συσκευές θα παραδοθούν στους προϊσταμένους της εκπαίδευσης για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών.

Έκανε επίσης γνωστό, ότι θα ακολουθήσει κι δεύτερος κύκλος προμήθειας μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής που κάνουν οι διευθύνσεις εκπαίδευσης του νομού. Τέλος, πρόσθεσε, ότι οι δαπάνες για την αγορά των συσκευών προέρχονται από χρήματα του δήμου και χορηγίες επαγγελματιών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ