Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020
x

ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ

«Η προετοιμασία μας πήγε όσο καλύτερα μπορούσε και παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον του Κολοσσού Ρόδου μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης, τονίζοντας ότι η ενέργεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και ότι παρά τα προβλήματα, ο «Δικέφαλος» θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

«Διανύουμε μία εβδομάδα, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Η προετοιμασία μας, πάντως, πήγε όσο καλύτερα μπορούσε και παρά τα προβλήματα, η ομάδα θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει μιας σπουδαίας σημασίας νίκη, η οποία θα έχει διπλή αξία αν έρθει μακριά από την έδρα μας.

Ο Κολοσσός είναι μια γεμάτη ομάδα με πολύ ικανούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια, όσο και στη ρακέτα. Το πρώτο που χρειάζεται είναι να βγάλουμε ενέργεια για 40 λεπτά και αυτό νομίζω ότι είναι το κλειδί για εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά σε καλή μέρα και με ενέργεια.

Ο Κολοσσός θέλει μεγάλη προσοχή. Έχει κάποιους παίκτες, όπως ο Τάϊρον Μπρέϊζελτον και ο Ντόνοβαν Τζάκσον, οι οποίοι είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Επίσης, έχει κάποιους εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Μάικ Μπρούσεβιτς και ο Νικ Παύλος. Το θέμα της ενέργειάς μας είναι σημαντικό για να ανταπεξέλθουμε και στην άμυνα, γιατί ο Κολοσσός παίζει πολύ επιθετική άμυνα. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτά που θέλουμε μέσα στο γήπεδο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ