Κυριακή 31 Μαΐου 2020
x

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΔ Η ΚΑΪΛΗ - ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ

Η ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως κανείς δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό.

Τις φήμες που την θέλουν να εντάσσεται με τη Νέα Δημοκρατία διέψευσε η Εύα Καϊλή με ανάρτησή της στο Facebook. 

Η ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως κανείς δεν της απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό, τόνισε αναφορικά με όσα γράφονται για τις πιέσεις που ασκούνται στην ίδια να δηλώσει υποψηφιότητα για τον κεντρικό δήμο της Θεσσαλονίκης. 

«Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται από το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού. 

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Πηγές του Κινήματος Αλλαγής, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της κ. Καϊλή, σχολίαζαν σχετικά λέγοντας «απαντώντας σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Εύα Καϊλή απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης και πώς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Η κ. Καϊλή ενημέρωσε ότι η οριστική της απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κόμμα».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ