Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
x

«ΦΥΛΑΚΑΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ» ΜΙΚΡΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Μια αδέσποτη σκυλίτσα ανταπέδωσε την υιοθεσία της σε οικογένεια σε περιοχή του Βόλου, προστατεύοντάς την από επίδοξους διαρρήκτες.

«Φύλακας - άγγελος» αποδείχθηκε τελικά αδέσποτο σκυλί που μπορεί να μην είναι ράτσας αλλά προστάτευσε το σπίτι και τα παιδιά που το φροντίζουν και υποχρέωσε δύο ληστές που είχαν μπουκάρει σε διώροφη οικία στη Νέα Δημητριάδα να τραπούν τελικά σε φυγή.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε το πρωί της περασμένης στη συνοικία της Νέας Δημητριάδας. Δύο άγνωστοι, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι στη γειτονιά λειτουργούσε λαϊκή αγορά και ο κόσμος πηγαινοερχόταν, βλέποντας τον ρολό μπαλκονόπορτας ανοιχτό στο πίσω μέρος του σπιτιού, θέλησαν να επωφεληθούν. Κινήθηκαν από το παρκινγκ διπλανής πολυκατοικίας και εισέβαλαν στη διπλανή διώροφη οικία.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν δυο νεαρά κορίτσια, αδερφές, ηλικίας 14 και 12 χρόνων, σε διπλανά δωμάτια, όμως άγρυπνη «φρουρός» ήταν η Μπέλλα, η σκυλίτσα τους, ένα όμορφο αδέσποτο που μεγαλώνει μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο νεαροί επίδοξοι ληστές πρόλαβαν να ανοίξουν ένα συρτάρι αλλά γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από τη σκυλίτσα. Στην αρχή άρχισε να τους γαβγίζει προφανώς για να τους τρομάξει και στη συνέχεια τους επιτέθηκε, αναγκάζοντας τους να τραπούν σε φυγή. Την ίδια ώρα τα ανήλικα κορίτσια ξύπνησαν από το θόρυβο και μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν έντρομα τον πατέρα τους που έφτασε μετά από λίγα λεπτά στο σπίτι και ενημερώθηκε για το συμβάν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ψάχνοντας ο ίδιος μετά τι ακριβώς έχει συμβεί, διαπίστωσε πως το ένα από τα δύο άτομα πρέπει να φέρει στο χέρι του δαγκωματιά από τη μικρή σκυλίτσα, αφού βρέθηκαν κηλίδες αίματος στη δίοδο, μεταξύ της πιλοτής της διπλανής πολυκατοικίας και της διώροφης οικίας που διαμένουν τα κορίτσια.

Φωτογραφία: taxydromos.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ