Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021
x

ΦΕΡΕΙΡΑ: ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους ενώ άφησε αιχμές για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Αιχμές για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού άφησε ο Άμπελ Φερέιρα συγχαίροντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την προσπάθειά τους ενώ υπογράμμισε πως όποια ομάδα έβρισκε πρώτη δίχτυα τότε θα έπαιρνε και το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου» στην Cosmote TV:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια, καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να βρεθούμε μπροστά στο σκορ, ξέραμε πως εκείνος που θα σκοράρει θα είχε το πλεονέκτημα να περάσει στον τελικό, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί.

Συνεχίσαμε στην ίδια λογική στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός προσπαθεί συνεχώς με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, η δική μας αντίδραση ήταν σωστή, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Είναι λογικό πως θα δεχτείς φάσεις όταν πιέζεις για την ισοφάριση, εμείς δεχτήκαμε το γκολ σε μία από αυτές, προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι χωρίς να τα καταφέρουμε.

Αν μπορούσαμε να τα ρίξουμε κάπου σε αυτό το παιχνίδι, τότε είναι ένα λάθος το οποίο δεν έχουμε ευθύνη εμείς. Όταν κάνω εγώ ένα λάθος αμέσως ζητάω συγγνώμη, αν θεωρεί πως κάποιος έκανε ένα λάθος και πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ας το κάνει. Γι' αυτό εμείς λέμε στους ποδοσφαιριστές μας να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγχουμε αυτά που μπορούμε, εκείνα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ