Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020
x

ΦΕΡΑΝΤΟ: ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ

«Τώρα είμαι καλύτερα, θα είμαι στο 100% όταν ξεπεράσω το πρόβλημα πλήρως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πρώην τεχνικός του ΝΠΣ Βόλου.

Για το πρόβλημα στην όρασή του που τον ανάγκασε να φύγει από τον Βόλο, την κατάσταση της υγείας του, την ψυχολογία του αλλά και το αν σκοπεύει να επιστρέψει στη θεσσαλική ομάδα μόλις γίνει καλά αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Χουάν Φεράντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός:

Για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι καλύτερα, χαρούμενος, πιο ήρεμος αφού οι γιατροί βρήκαν το πρόβλημα και ελπίζω σε ένα μήνα θα είμαι έτοιμος για δουλειά. Ο Δεκέμβριος ήταν άθλιος για μένα, ένα βακτήριο προσέβαλλε το μάτι μου και είχε ως αποτέλεσμα στο σύστημα οράσεώς μου. Στην αρχή η αντιμετώπιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ξαφνικά δεν έβλεπα τίποτα, σαν μια μαύρη κουρτίνα να έχει πέσει μπροστά στα μάτια μου, άλλες φορές θολά».

Για την ψυχολογία του και πως επηρέασε την καθημερινότητά του: «Τον Δεκέμβριο ήμουν χάλια ψυχολογικά, φοβήθηκα πως θα χάσω την καριέρα μου, την δουλειά μου. Τώρα είμαι καλύτερα, θα είμαι στο 100% όταν ξεπεράσω το πρόβλημα πλήρως».

Για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στον Βόλο όταν θα είναι καλύτερα: «Οχι δεν σκοπεύω να επιστρέψω, ο Βόλος έχει καινούριο προπονητή, εγώ θα προσπαθήσω να βρω μια άλλη ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Βόλος με περίμενε, δεν έχω κανένα θέμα με την ομάδα, ήταν λογικό ο Βόλος να κοιτάξει την συνέχεια της ζωής, γιατί η ζωή συνεχίζεται όπως θα γίνει και με μένα».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ