Τρίτη 24 Μαΐου 2022
x

ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ: ΝΟΣΗΣΑ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ (VIDEO)

Ο γιατρός που συνδέθηκε με το αντιεμβολιαστικό κίνημα της χώρας γνωστοποίησε πως νόσησε από τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για εννέα ημέρες.

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook, o γιατρός Φαίδων Βόβολης γνωστοποιεί πως νόησε με κορωνοϊό και μάλιστα νοσηλεύτηκε στο Σισμανόγλειο για εννέα ημέρες.

Πρόκειται για τον γιατρό που κλήθηκε σε εξηγήσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περασμένο καλοκαίρι ως ηγετική μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη χώρα μας.

«Νόσησα και νοσηλεύτηκα στο Σισμανόγλειο για 9 ημέρες. Η νόσος Covid εμένα με πήρε λίγο πιο βαριά από άλλους ανθρώπους. Όπως έχουμε ξαναπεί, τους περισσότερους τους πιάνει ήπια έως ασυμπτωματικά, κάποιους βαρύτερα και κάποιοι άνθρωποι καταλήγουν. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ ότι υποτιμούμε τη νόσο Covid-19. Έχουμε τονίσει την ενταντιότητά μας σε υποχρεωτικότητες. Προσπάθησαν να κάνουν εμάς ως αντιεμβολιαστές. Δεν το κατάφεραν γιατί όσοι κατάλαβαν τι λέμε κατάλαβαν ότι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ αντιεμβολιαστές», λέει, μεταξύ άλλων, ο Φαίδων Βόβολης στο βίντεό του.

 

«Σε εμένα μετατράπηκε σε πνευμονία», εξηγεί στη συνέχεια. «Λέμε πάντα προσοχή. Η κάθε ίωση λέμε ότι δυνητικά μπορεί πάντα να σκοτώσει, όπως και η Covid. Δεν είμαι αυτός που έχει πει: ξέρετε είναι μια γριπούλα. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ από εμένα, είναι κάτι παραπάνω σίγουρα. Αυτό όμως δεν καταστρατηγρεί τις βασικές αρχές της ελευθερίας μας. Το ενάντια στην υποχρεωτικότητα».

Η νέα ανάρτηση: «ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ είμαστε αντιεμβολιαστές»

Σε νέα του ανάρτηση, ο Φαίδων Βόβολης καταφέρεται κατά ΜΜΕ για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. «Νόσησα,το πέρασα λίγο βαρύτερα από τους πολλούς που το πέρασαν ελαφρά. Το οτι νόσησα, δεν αλλάζει ούτε γράμμα από ό,τι έλεγα αντιθέτως τα ενισχύει !», σημειώνει.

Σε άλλο σημείο γράφει: «Είπα πως εγώ δεν ανέφερα ποτέ πως είναι μια απλή γριπούλα, αλλά κάτι παραπάνω. Ναι κι αν είναι κάτι παραπάνω κυρίως ως προς τις επιπλοκές τι σημαίνει; Θα πρέπει με το ζόρι να εμβολιάσουμε έναν λαό;;;; Να εκβιάσουμε;; Απολύσουμε;; Φανατίσουμε και διχάσουμε;;».

«Κάποια sites εξ αυτών και προς τιμήν τους άρχισαν να καταλαβαίνουν και απέδωσαν στα κείμενα τους και αληθειες: πως δεν είμαι και δεν είμαστε αντιεμβολιαστές», σημειώνει επίσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ