Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ

Πεντακόσια λίτρα λαδιού έκλεψε στην Αλεξάνδρεια ένας άνδρας ενώ ένας άλλος στη Βέροια άνοιξε 3 φορές επιχείρηση και αφαίρεσε προϊόντα αξίας 8.100 ευρώ

Δικογραφίες σε βάρος έξι συνολικά ατόμων σχηματίστηκαν από Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας της Κεντρικής Μακεδονίας για διάφορες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικά: 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 14 έως 30 Μαρτίου 2020, παραβίασαν διαδοχικά μέσα σε χώρο επιχείρησης, 9 τροχόσπιτα και 2 οικίες, από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 320 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 14 Απριλίου 2020, αφαίρεσε από χώρο εργοταξίου, διάφορα εργαλεία αξίας 1.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με άγνωστο συνεργό του, το χρονικό διάστημα από 11 έως 15 Απριλίου 2020, διέπραξαν διαδοχικά τρεις κλοπές από επιχείρηση, αφαιρώντας προϊόντα αξίας 8.100 ευρώ, καθώς και δύο μπαταρίες οχημάτων.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 25 Μαρτίου 2020 αφαίρεσε από χώρο επιχείρησης 500 λίτρα λαδιού. Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησε για την τέλεση της κλοπής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ