Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΐΔΑ

Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα 32χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε η παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΑ» σε πέντε θαμώνες.

Στη σύλληψη έξι ημεδαπών, ηλικίας από 32 έως 72 ετών, για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση, προχώρησαν σήμερα το πρωί και μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας.

Πιο αναλυτικά και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού, διαπιστώθηκε ότι αυτός, επέτρεπε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «ΠΟΚΑ» σε πέντε θαμώνες του καταστήματος, ηλικίας 60, 63, 69 και 72 ετών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο που διεξάγονταν το παίγνιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (479) μάρκες,
  • (2.610) ευρώ,
  • (2) τράπουλες και
  • (1) ξύλινο ρόπαλο, ιδιοκτησίας του 32χρονου ημεδαπού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επισημάνεται ότι οι παραπάνω έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο ειδικού σχεδίου που εφαρμόζεται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, καθ΄ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με σκοπό την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που σχετίζονται με την διοργάνωση και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ