Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΕΒΕΘ: ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η διοίκηση του ΕΒΕθ τονίζει σε ανακοίνωση πως οι επιχειρήσεις και η αγορά πρέπει να ακολουθήσουν απαρέγκλιτα τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Την αμεσότερη δυνατή διαχείριση και αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί στην οικονομία, στην αγορά και στις επιχειρήσεις η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά η διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του ΕΒΕΘ θεωρεί καίριας σημασίας την εφαρμογή των μέτρων που ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, τα οποία περιλαμβάνουν τις παρεμβάσεις των Υπουργείων Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας, για να ενισχυθούν πληττόμενοι κλάδοι της οικονομίας και οι εργαζόμενοι.

«Οι επιχειρήσεις και η αγορά καλούνται να ακολουθήσουν απαρέγκλιτα τις οδηγίες της κυβέρνησης, του ΥΠΟΙΚ και του Πρωθυπουργού, ο οποίος προΐσταται της κατάστασης, προκειμένου να προκληθούν οι μικρότερες δυνατές ζημιές στην οικονομία και στον παραγωγικό ιστό της χώρας» επισημαίνει το ΕΒΕΘ σε ανακοίνωσή του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ