Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΕUROLEAGUE:ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ

Οι ιθύνοντες της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ στην Ευρώπη εξετάζουν τη διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν απομείνει σε δύο γήπεδα της ίδιας πόλης.

Η Euroleague δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε οριστική διακοπή της σεζόν, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν προς το παρόν όλες τις επιλογές που έχουν στο τραπέζι.

Μία εξ’ αυτών αποτελεί η λύση να συνεχιστεί η σεζόν με τη διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν απομείνει σε δύο γήπεδα της ίδιας πόλης και αφού πρώτα οι παίκτες και τα μέλη των τεχνικών τιμ περάσουν από καραντίνα 14 ημερών.

Στη συνέχεια και αφού πρώτα έχουν κάνει μια προετοιμασία δύο εβδομάδων, θα δώσουν τα ματς που έμεναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος της Euroleague είναι να περιοριστούν τα ταξίδια ελέω κορωνοϊού όπως αποκάλυψε εξάλλου και ο επιχειρησιακός διευθυντής της διοργάνωσης, Εντ Σκοτ.

Η Αθήνα και ο Πειραιάς φαίνεται πως είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις σε αυτό το σενάριο, μαζί με τη Μόσχα, αλλά και την Κωνσταντινούπολη.

Το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ θα είναι τα δύο κλειστά γήπεδα μπάσκετ που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αν προκριθεί η επιλογή της Αθήνας, ως πόλη διεξαγωγής των υπόλοιπων παιχνιδιών μέχρι τη στέψη του πρωταθλητή 2020. Ο λόγος που στη Euroleague αναζητούν άλλες πόλεις διεξαγωγής των αγώνων αντί της Κολωνίας που θα φιλοξενούσε το φετινό final four είναι πως η «Lanxess Arena» δεν αποτελεί μία παραδοσιακή έδρα του θεσμού. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ