Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ COACHING ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

«“Your Time of Power” - “Η Δύναμή σου”»: Εθελοντική δράση coaching για τις επιχειρήσεις και τον κλάδο υγείας της πρώτης γραμμής

Συνολικά 16 ICF Coaches ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εθελοντικά διαδικτυακές συνεδρίες coaching ενδυνάμωσης στους ανθρώπους των επιχειρήσεων και του κλάδου υγείας της πρώτης γραμμής.

Όπως αναφέρει η Ειρήνη Κόντρα, Business/ Leadesrhip /Career Coach με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, η δράση αυτή έχει τίτλο “Your Time of Power” ή “Η Δύναμή σου”. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η Βαρβάρα Ασημακοπούλου, που ηγείται της δράσης, «όραμά μας είναι να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας την Ελληνική Οικονομία να παραμείνει ζωντανή και να απογειωθεί στη συνέχεια. Και αυτό το όραμα μας χρειάζεται όλους μαζί!». 

«Κίνητρό μας είναι η "ηθική μας υποχρέωση" σαν Ελληνίδες και Έλληνες, σαν πολίτες αλλά και σαν επαγγελματίες coaches. Το επάγγελμά μας, το coaching, μας φέρνει και εμάς στην πρώτη γραμμή μια και σε κάθε "κρίση" ατομική, ομαδική, εθνική, παγκόσμια, ο ρόλος μας είναι κατεξοχήν ωφέλιμος. To coaching είναι η επιστήμη και η τέχνη που εδώ και 25 χρόνια βοηθά με εντυπωσιακά αποτελέσματα τους ανθρώπους να αλλάξουν, να διεκδικήσουν, να ξεπεράσουν εμπόδια και να νικήσουν ο καθένας στον τομέα του και σε κάθε συνθήκη», σημειώνει.

Το έργο αυτό συγκεκριμένα προσφέρεται από το Alumni των αποφοίτων, τους φοιτητές και τους καθηγητές του διαπιστευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος "ICF ACSTΗ Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη", που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα από το 2018.

Το έργο αυτό θα διαδοθεί μέσω των αντίστοιχων επαγγελματικών συλλόγων και μέσων ενημέρωσης. Πληροφορίες στο 210 8160255 και στο Link https://hre.gr/events/your-time-of-power-in-business-and-in-health-care-sector/, www.hre.gr ba@hre.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ