Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΥ

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στοχεύοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από το Ρίο.

Η απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας γυμναστικής (FIG) να επικυρώσει ως τελική την κατάταξη των προκριματικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης του Μπακού που διεκόπη λόγω κορωνοϊού, ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος της αγωνίας για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Ολυμπιονίκης των κρίκων εξασφαλίζει τη δεύτερη πρωτιά του σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη Μελβούρνη, και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, το οποίο θα κληθεί να σφραγίσει στην αντίστοιχη διοργάνωση της Ντόχα (πιθανότατα θα μετατεθεί για το 2021).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, με ανάρτησή του στα social media, δεν έκρυψε την ανακούφισή του για την εξασφάλιση της πρόκρισης, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέχει από το Ρίο.

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!! Ναι!! Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση είναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο άρχοντας των κρίκων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ