Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΣΗΕΜ-Θ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η ΕΣΗΕΜ-Θ, μαζί με τις συνεργαζόμενες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου, καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την προσεχή Τρίτη.

Την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους απολυμένους εργαζομένους της «Ελευθεροτυπίας» εκφράζουν οι συνεργαζόμενες Ενώσεις στον χώρο του Τύπου, καταγγέλλοντας ως καταχρηστική και ανάλγητη την ενέργεια των τραπεζών «Αlpha» και «Πειραιώς» να εμποδίσουν την καταβολή μέρους των αποζημιώσεων και των δεδουλευμένων σε ανθρώπους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται επί εννέα χρόνια και, στην πλειονότητά τους, είναι άνεργοι και σε τραγική οικονομική κατάσταση.

Οι Ενώσεις καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πρώην εργαζομένων, η οποία θα γίνει την προσεχή Τρίτη, 7 Ιουλίου, στις 11 το πρωί έξω από τα κεντρικά γραφεία της «Alpha Bank», Σταδίου 40.

«Ζητάμε την άμεση απόσυρση των καταχρηστικών ανακοπών των τραπεζών και καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει την δέσμευσή της και να δώσει σύντομα οριστική λύση στο πρόβλημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ