Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΡΩΤΗΣΗ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Οι βουλευτές ζητούν σαφή απάντηση για το ενδεχόμενο επαναφοράς του μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης στους αγρότες.

Eρώτηση σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης κατέθεσαν 20 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, με πρώτο υπογράφοντα τον τομεάρχη Ανάπτυξης Μιχάλη Κατρίνη.

Οι βουλευτές ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών για το αν προτίθεται να αυξήσει το συνολικά χορηγούμενο ποσό του επιδόματος θέρμανσης και το επίδομα ανά δικαιούχο, διευρύνοντας τον κύκλο των δικαιούχων με αναθεώρηση των εισοδηματικών, περιουσιακών και γεωγραφικών κριτηρίων.

Επιπλέον, ζητούν σαφή απάντηση για το ενδεχόμενο επαναφοράς του μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης στους αγρότες.

Τέλος, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ρωτούν για το αν είναι στα σχέδια της κυβέρνησης η μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης για το πετρέλαιο θέρμανσης, όπως έχει ζητήσει η πανελλήνια ομοσπονδία πρατηριούχων και εμπόρων καυσίμων.

Οι βουλευτές:

Μιχάλης Κατρίνης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χάρης Καστανίδης, Απόστολος Πάνας, Γιώργος Φραγγίδης, Γιώργος Μουλκιώτης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Ανδρέας Πουλάς, Χρήστος Γκόκας, Γιώργος Καμίνης, Δημήτρης Μπιάγκης, Χαρά Κεφαλίδου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Αχμετ Ιλχάν, Μπουρχάν Μπαράν, Ευαγγελία Λιακούλη
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ