Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
x

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ

Αναρωτήθηκα, θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις μαζί μου και κάλεσε τον Χαφτάρ στην Ελλάδα; Τι ανοησία είναι αυτή, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Την ενόχλησή του για την επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη Χαφτάρ στην Αθήνα, εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά το ταξίδι της επιστροφής του από το Βερολίνο, είπε σε Τούρκους δημοσιογράφους ότι κάποιος από τους ηγέτες που μετείχε στη Διάσκεψη τον πλησίασε και του είπε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θέλει να βελτιώσει την σχέση μαζί του.

«Αναρωτήθηκα, θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις μαζί μου και κάλεσε τον Χαφτάρ στην Ελλάδα; Τι ανοησία είναι αυτή. Πείτε του ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Να διορθώσει αυτό το λάθος και από εκεί και πέρα μπορούμε να συναντηθούμε μαζί του», φέρεται να είπε ο Τούρκος πρόεδρος σύμφωνα με το skai.gr.

Στον ίδιο διάλογο με τους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Ερντογάν υπονόησε ότι τον προσέγγισε η Ιταλία για να γίνουν σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις σε περιοχές που περιλαμβάνει το σύμφωνο με την κυβέρνηση της Τρίπολης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ