Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΟΧΟΥ-ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ-ΑΣΚΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Λόγω των εργασιών κοπής χόρτων και κλαδιών, καθώς και καθαρισμού του ερείσματος, η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, καθώς και καθαρισμού του ερείσματος της 17ης επαρχιακής οδού Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού, από τον οικισμό Σοχού έως τον οικισμό Ασκού. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως  την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ