Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΜ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σήμερα λόγω παρεμβάσεων σε διάφορα σημεία του οδικού άξονα της Θεσσαλονίκης από την ΠΚΜ.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού άξονα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Σίνδου έως τη γέφυρα του Δενδροποτάμου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα θα γίνουν έργα διαγράμμισης άξονα και οριογραμμές, καθώς και διαβάσεις στον οικισμό των Διαβατών και του Κορδελιού από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ..

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας  και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Παράλληλα, εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν επί της κεντρικής νησίδας από τον ανισόπεδο κόμβο με την ΠΑΘΕ (Ανισόπεδος Κόμβος 16) έως και την έξοδο προς την Ανατολική Περιφερειακή με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου και την Πέμπτη 28 Ιουλίου και κατά τις ώρες 6.00 π.μ. έως και 15.00.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Τέλος, εργασίες συντήρησης στη 2η Επαρχιακή Οδό (Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη - Κορυφής Κισσού) και πιο συγκεκριμένα στον οικισμό των Πεύκων θα πραγματοποιηθούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Oι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα και χωματουργικές εργασίες στον οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της οδού Κατίνας Παξινού έως τη διασταύρωση της οδού Αγίας Κυριακής, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη σε όλο το πλάτος της οδού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 27-07-2022 έως την Παρασκευή 29-07-2022 και από τη Δευτέρα 01-08-2022 έως την Παρασκευή 05-08-2022. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.00 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ