Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ 27ΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη έως και την Παρσκευή με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Πέμπτη έως και την Παρασκευή από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στο οδικό τμήμα από τη γέφυρα Ανθεμούντα (επιχείρηση “Θεσσαλονικιά”) έως τη διασταύρωση του “ΗAYAT” με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη έως και την Παρσκευή, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Σημειώνεται πως ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ