Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΕ ΕΟ2 ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας αλλά και επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου και επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν δεξιά των παραπάνω οδών, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 και από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου , με ώρα έναρξης στις 07:00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού, για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
«Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών», καταλήγει η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ