Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΥΖΩΝΩΝ

Χωματουργικές εργασίες σε ερείσματα αλλά και κοπή κλαδιών περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εργασιών συντήρησης της περιφέρειας.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δέντρα και κλαδιά), χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως και τη διασταύρωση προς τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.  

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν δύο εβδομάδες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη  διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ