Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΑΝ ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ (ΦΩΤΟ)

Μεταξύ άλλων έγινε η επιθεώρηση των έργων δημιουργίας ενός νέου πάρκου στη συμβολή της οδού Μάρκου Μπότσαρη με την Ηλέκτρας, έκτασης 3,5 στρεμμάτων.

Τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη και αφορούν κατά κύριο λόγο τη σχολική στέγη και την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου επιθεώρησαν σήμερα (23/7) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημερώθηκαν αναλυτικά για την εξέλιξη των έργων κατασκευής ενός καινούριου νηπιαγωγείου στην οδό Λαχανά, ενώ επιθεώρησαν και τις εργασίες στο 1ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας 3-5, που έχουν προσδώσει αναβαθμισμένη εικόνα στο πανέμορφο κτίριο που στεγάζει το σχολείο όπως και στον αύλειο χώρο του.

Ακολούθησε η επιθεώρηση των έργων δημιουργίας ενός νέου πάρκου στη συμβολή της οδού Μάρκου Μπότσαρη με την Ηλέκτρας -σε μια έκταση περίπου 3,5 στρεμμάτων- που βρίσκονται σε τελικό στάδιο, ενώ στη συνέχεια οι κύριοι Ζέρβας και Κυριζίδης επισκέφθηκαν την περιοχή της Ροτόντας, όπου κατασκευάζεται μια νέα παιδική χαρά.  

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ