Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση, καταγραφή και ανάδειξη των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εν μέσω της πανδημίας.

Η ταχύτατη εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19 έχει επιφέρει πρωτοφανείς αναταράξεις αλλά και νέα δεδομένα στην παγκόσμια κοινότητα, επηρεάζοντας σημαντικά και τον τομέα της εκπαίδευσης.

Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις με σκοπό την προστασία της υγείας και φυσικά τον περιορισμό της διασποράς του ιού, δημιούργησαν περιορισμούς και ταυτόχρονα νέες ανάγκες καθιερώνοντας μεταξύ άλλων την τηλε-εκπαίδευση ως μια κομβική πλατφόρμα διδασκαλίας και εκμάθησης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή Εκπαίδευσης-Καινοτομίας - Επιχειρηματικότητας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου διεξάγει έρευνα για να εξετάσει πώς τα μέλη του και η ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα γενικότερα προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα.

Σκοπός της παρούσας μελέτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η διερεύνηση, καταγραφή και ανάδειξη των επιμορφωτικών αναγκών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ώστε να καταστεί δυνατός ο σχεδιασμός προγραμμάτων και εργαλείων επιμόρφωσης σε ένα νέο πλαίσιο και υπό το πρίσμα της τεχνολογικής εξέλιξης.

Το Επιμελητήριο καλεί το κοινό να συμμετέχει ενεργά στην έρευνα που ακολουθεί μέσα από την απάντηση του ερωτηματολογίου, «συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων αναφορικά στις απαιτήσεις και προτεραιότητες της επόμενης ημέρας στην εκπαίδευση».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ: https://bit.ly/2Sx47Wc

Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε ΕΔΩ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-4VvXeyb9q_TqgN79lXsrHNMlcBp-Z2j90-CP5OUYQaPjOg/viewform
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ