Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟ KIDOT CHRISTMAS PLANET- OPEN CALL ΓΙΑ ΕΚΘΕΤΕΣ

Το KIDOT Christmas Planet, μια γιορτή για παιδιά και γονείς, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου στην Αποθήκη Γ'.

Σε τροχιά KIDOT Christmas Planet μπαίνει αυτές τις γιορτές η Θεσσαλονίκη καθώς το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου, η Αποθήκη Γ' στο λιμάνι φοράει τα καλύτερά της και υποδέχεται τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους σε μια γιορτή για όλη την οικογένεια που έχει άρωμα Χριστουγέννων.

Στο πάνω επίπεδο της αποθήκης θα πραγματοποιούνται all day events, όπως παρουσιάσεις και δράσεις. Παράλληλα, θα έχει στηθεί ένα φαντασμαγορικό market ξεχωριστών και επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό. Ακόμα, μια σειρά από κινητικά και διαδραστικά side events θα λαμβάνουν χώρα στο κάτω επίπεδο, και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ ενώ θα «τρέχουν» και πολυθεματικά workshops, δηλαδή εκπαιδευτικά εργαστήρια, που σκοπό έχουν να συστήσουν σε παιδιά και γονείς μία πληθώρα ομάδων και φορέων της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας που εντάσσονται στον τομέα της τυπικής και άτυπης μάθησης.

Ακόμα στην αποθήκη θα βρίσκονται δύο lounge areas -παιδικό και ενηλίκων αλλά και το πιο λαχταριστό food corner -με κλασικές γιορτινές αλλά και υγιεινές επιλογές- αλλά και ό,τι άλλο φαντάζεται ό,τι μπορεί να βρει κανείς στο χριστουγεννιάτικο πλανήτη του KIDOT.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις ως εκθέτης στο KIDOT Christmas Planet

To open call για τους εκθέτες του KIDOT Christmas Planet είναι ήδη σε εξέλιξη!
To μεγαλύτερο θεματικό διήμερο αυτών των γιορτών μπορεί ν' ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Δεκεμβρίου, η διαδικασία όμως για όσες και όσους επαγγελματίες θέλουν να συμμετέχουν ως εκθέτες, έχει ήδη "ανοίξει". Αν λοιπόν δραστηριοποιείστε στον χώρο του παιδιού -παρέχοντας είτε προϊόντα είτε υπηρεσίες- αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για ν' απευθυνθείτε στο κοινό σας πετυχημένα και στοχευμένα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ http://kidotfestival.com/symmetochi/, μπορείτε να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη http://bit.ly/2Ce3Q3o, και φυσικά με χαρά θ' απαντήσουμε στην όποια απορία σας -είτε μέσω email στο info@kidotfestival.com ή τηλεφωνικά στο 2313 036708 αλλά και θα σας καλωσορίσουμε στο KIDOT Christmas Planet!

KIDOT Christmas Planet
15-16 Δεκεμβρίου 2018
Ωράριο λειτουργίας: 11.00-21.00
Αποθήκη Γ', Λιμάνι Θεσσαλονίκης
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ