Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ 3» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο πρώην στρατόπεδο διοργανώνεται την περίοδο 20 – 31 Δεκεμβρίου με είσοδο ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πύλες του το «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3», στη Σταυρούπολη του δήμου Παύλου Μελά.

Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3» θα φιλοξενήσει μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το σπίτι του Άι Βασίλη, τη φάτνη, το χωριό των ξωτικών, το ταχυδρομείο με τις ευχές, το πάπλωμα αγάπης, τη μπουγάδα του Άι Βασίλη, το στέκι της μάγισσας, τον ελέφαντα της τύχης, παιχνίδια, κάλαντα, μουσικές, αφηγήσεις παραμυθιών, βιωματικά εργαστήρια, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, λιχουδιές, θέατρο σκιών, κουκλοθέατρο, παραστάσεις με ταχυδακτυλουργούς, μάγους, ζογκλέρ, κ.α.

«Τα Χριστούγεννα είναι για όλους; Όταν ο Άγιος Βασίλης συνάντησε το κοριτσάκι με τα σπίρτα, όλα άλλαξαν. Ελάτε να γράψουμε ένα δικό μας τέλος και μια καινούργια αρχή, στα παραμύθια και την πραγματική ζωή. Αμέτρητα χαμόγελα και μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγκαλιά για τα παιδιά όλου του κόσμου», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Γίνε εθελοντής στο «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3»

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μαγεία συμμετέχοντας εθελοντικά στις εκδηλώσεις του χριστουγεννιάτικου χωριού «Μαγεμένο Στρατόπεδο 3», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, στην Φόρμα Εθελοντή της επίσημης σελίδας του Δήμου Παύλου Μελά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00-14.00, στο τηλέφωνο 2310 602808 ή στο magemenostratopedo@gmail.com

Το χριστουγεννιάτικο χωριό στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το δημαρχείο), διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής την περίοδο 20 – 31 Δεκεμβρίου 2019 και τις ώρες 17:00 – 21:00 με είσοδο ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ