Κυριακή 11 Απριλίου 2021
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ» ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα: 17:30 στον αύλειο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας.

«Φεστιβάλ της χαράς» διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα: 17:30 στον αύλειο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας.

Θα περιλαμβάνει παράσταση κουκλοθέατρου με τίτλο «Ο Ρομπέν των Δασών» από τον κουκλοθίασο Redicolo.

Ακόμη, τα παιδιά θα απασχοληθούν με μουσικοκινητικά – θεατρικά παιχνίδια και παιχνίδια διαγωνισμών από την κ. Κωνσταντίνα Γκιόλα και τον κ. Αντώνιο Καρμέζη.

Στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πήλινα μαγνητάκια, κατασκευές οριγκάμι και παστέλια μέσα από τα εργαστήρια της καλλιτεχνικής ομάδας «Το χωνί και το Μελώνι».

Η ατμόσφαιρα θα γίνει ακόμη πιο μαγική με τις σαπουνόφουσκες που θα υπάρχουν στον αέρα ενώ παράλληλα τα παιδιά θα μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες face painting και τις μπαλονοκατασκευές.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται στα παιδιά και τους γονείς λουκουμάδες, μια ευγενική χορηγία από τον «Κόκκινο Σκούφο», μπισκότα, ευγενική χορηγία από τα μπισκότα «Παπαδοπούλου», χυμοί και νερά  από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και διάφορα άλλα εδέσματα από το αρτοζαχαροπλαστείο «Bakery» στην Τριανδρία.

Τέλος, στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο του βιωματικού εργαστηρίου Παναγιώτη Παπαδόπουλο παρουσίαση του προγράμματος « Η Μυρμηγκοφωλιά» σε όλα τα παιδιά των νηπιαγωγείων της Τριανδρίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ενθουσιάζει και ευαισθητοποιεί τα παιδιά σε σημαντικά θέματα γύρω από το περιβάλλον αλλά και το σεβασμό της ζωής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ