Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ KIDOT FESTIVAL

Το διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο έρχεται ξανά στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Το KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival έρχεται για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, μεταμορφώνοντας το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο σε έναν χώρο γιορτής, ελεύθερης έκφρασης και δημιουργικού παιχνιδιού!

Το θετικό βίωμα και η θερμή ανταπόκριση των επισκεπτών του 1st KIDOT Festival, καθώς και τα πολυάριθμα αιτήματα να δοθεί συνέχεια στο συγκεκριμένο φεστιβάλ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ώθησαν την ομάδα του KIDOT στην δεύτερη αυτή διοργάνωση, η οποία μεγαλώνει και αλλάζει, εμπλουτίζοντας τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες του διημέρου, εισάγοντας νέες κατηγορίες και events και φιλοξενώντας ακόμη περισσότερες δράσεις συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών ολόκληρης της οικογένειας.

Πρόκειται για ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο, που στηρίζει τις δράσεις του στο παιδαγωγικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση.

Από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα, all day events, ανοιχτές συζητήσεις και ομιλίες, food corner και ένα market με προϊόντα και υπηρεσίες αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους, προσκαλούν επισκέπτες όλων των ηλικιών να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες, να γνωρίσουν τους φορείς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη και να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος του KIDOT Festival είναι να δημιουργήσει  ένα “δίκτυο” επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των επαγγελματιών και του κοινού, ενώ παράλληλα να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και τα “θέλω” των σημερινών παιδιών, καθώς και στην ανάγκη για παιχνίδι, ψυχαγωγία και αλληλεπίδραση.

«Σκοπός μας ένα ακόμη δημιουργικό διήμερο, μια αφορμή να θυμηθούμε το παιδί, που όλοι μας υπήρξαμε, και να παραδώσουμε τη σκυτάλη στα παιδιά του αύριο».
 
Δράσεις του 2nd KIDOT Festival

KIDOT Market Προϊόντων και Υπηρεσιών

KIDOT Workshops

KIDOT Talks

Side Events

All Day Events

Food Corner

Lounge & Play Areas

Σε ποιους απευθύνεται;

Το 2nd KIDOT Festival απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, προσφέροντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, τα βιωματικά KIDOT Workshops απευθύνονται, τόσο σε παιδιά και εφήβους (βρεφική ηλικία έως 15 ετών), όσο και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες γονέα-παιδιού, καθώς και σεμινάρια αποκλειστικά για ενήλικες. Τα Side και All Day Events προσκαλούν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών να διασκεδάσουν, απολαμβάνοντας οpen air συμμετοχικές παραστάσεις, χορευτικά shows και μουσικά θεάματα.

Παράλληλα, τα KIDOT Talks και το KIDOT Market Υπηρεσιών και Προϊόντων απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες καθώς και σε φοιτητές συναφών σχολών, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να ενημερωθούν για σύγχρονα θέματα γύρω από το παιδί και τον έφηβο, ενώ το Food & Drinks Corner  και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των Lounge και των KIDS Play Areas προσφέρουν γευστικά διαλείμματα και στιγμές χαλάρωσης σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, ολοκληρώνοντας τη φεστιβαλική αυτή γιορτή.

OPEN CALL Συμμετεχόντων

KIDOT Market / KIDOT Workshops/ Side Events/ Αll Day Events

Δραστηριοποιείστε στο χώρο της εκπαίδευσης, του αθλητισμού, της δημιουργικής απασχόλησης, των καλλιτεχνικών και της ψυχαγωγίας; Παρέχετε συμβουλές υγείας, ψυχολογικής-μαθησιακής υποστήριξης ή επαγγελματικού προσανατολισμού; Προσφέρετε υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες; Διαθέτετε προϊόντα χρήσης και διακόσμησης, που απευθύνονται ή είναι φιλικά προς το παιδί;

«Η ομάδα του 2nd KIDOT Festival σας προσκαλεί να γίνετε και εσείς κομμάτι του πιο ολοκληρωμένου φεστιβάλ για το παιδί και τον έφηβο, συμμετέχοντας σε μία ή περισσότερες από τις κατηγορίες δράσεων της διοργάνωσης (KIDOT Market, KIDOT Workshops, Side Events ή/και All Day Events).

Συμμετέχοντας στο KIDOT Market Προϊόντων και Υπηρεσιών, την πιο εξειδικευμένη αγορά προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τη σύγχρονη οικογένεια, δίνετε την ευκαιρία στους επισκέπτες του 2nd KIDOT Festival να γνωρίσουν την εταιρία σας, να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας και να δοκιμάσουν τα προϊόντα σας ενώ, παράλληλα, δημιουργείτε την προοπτική για μελλοντικές συνεργασίες και περαιτέρω εμπορική συναλλαγή με το κοινό!

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στην κατηγορία των KIDOT Workshops ή/και Side Events προβάλετε και συστήνετε την εταιρία και της ομάδας σας με τον πιο άμεσο τρόπο, αυτόν της συμμετοχικής και βιωματικής εμπειρίας, δίνοντάς στο κοινό την ευκαιρία να σας γνωρίσει καλύτερα και να εξοικειωθεί με τις δραστηριότητές σας.

Τέλος, η κατηγορία των All Day Events προσφέρεται για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν, όχι μόνο να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ με πολλαπλή παρουσία στις διάφορες κατηγορίες, αλλά και να ακολουθούν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με ανεξάρτητη ροή δράσεων από εκείνη της υπόλοιπης διοργάνωσης.

Ενημερωθείτε παραπάνω για τους δυνατούς τρόπους συμμετοχής καθώς και για τις παροχές της διοργάνωσης, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΚIDOT www.kidotfestival.com, και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής σας στο 2nd KIDOT Festival» αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε  με έναν εκπρόσωπο της ομάδας του KIDOT, στέλνοντας email στο  info@kidotfestival.com ή τηλεφωνώντας στο 2313036708.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ