Σάββατο 17 Απριλίου 2021
x

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ: ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 35ΧΡΟΝΗ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και πιο συνεργάσιμη.

Στις φυλακές του Ελαιώνα θα μεταχθεί η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης στην Καλλιθέα, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο συνήγορός της, Σάκης Κεχαγιόγλου, στην τηλεόραση του Star, δεν συντρέχει φόβος για την ασφάλειά της και η απόφαση είναι για λειτουργικούς λόγους.

Όσον αφορά στην απόφασή της να μην απολογηθεί, ο κ. Κεχαγιόγλου επεσήμανε πως την ημέρα της απολογίας της ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν ήταν σε θέση να το κάνει. Πάντως όπως είπε, η κατηγορούμενη θα απολογηθεί, χωρίς να διευκρινίζει πότε, και τότε θα δώσει απαντήσεις για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 

Ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως πλέον είναι πιο ήρεμη και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δείχνει λίγο πιο συνεργάσιμη σε σχέση με τις πρώτες μέρες. «Στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση», είπε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ