Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ FIFA ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως οι κ.κ Γεραπετρίτης και Δημητριάδης «θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος».

Σε ενημέρωση πως η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε επιστολή στη FIFA αναφορικά με την τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε στον σύλλογο προχώρησαν μέσω κοινής ανακοίνωσης, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ