Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΣΘ

Να προσκληθούν στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η προηγούμενη διοίκηση του ΟΑΣΘ και φορείς πολιτών ζητά η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Επιστολή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενόψει της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, με θέμα τον ΟΑΣΘ, απέστειλε η Επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Κατερίνα Νοτοπούλου αφού επισημαίνει πως δεδομένης της απίστευτης ταλαιπωρίας που υφίστανται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα ΟΑΣΘ άργησε χαρακτηριστικά, θέτει προ των ευθυνών του τον κ. Ζέρβα ώστε έστω και αργά η συνεδρίαση αυτή να είναι ουσιώδης και να παράξει κάποιο αποτέλεσμα.

Επισημαίνει πως «Με τεράστια έκπληξη διαπιστώσαμε πως από τον κατάλογο των προσκεκλημένων στην Ειδική Συνεδρίαση απουσιάζουν η προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού και φορείς πολιτών, όπως π.χ η «Πρωτοβουλία εργαζομένων, φοιτητών, συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες», αλλά και η «Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών».

Προκειμένου να μην επαναληφθεί η συνεδρίαση «παρωδία», όπως η ανάλογη για το Μετρό και θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί σημαντική παράλειψη που πλήττει την αξιοπιστία, το κύρος και τη διαφάνεια της συνεδρίασης, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στον κατάλογο των αποδεκτών της πρόσκλησης τους ανωτέρω».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ