Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δεν σταμάτησε δύο φορές στα σήματα αστυνομικών και προσέκρουσε σε κράσπεδο στην Εγνατία Οδό - Αντιστάθηκε σθεναρά, μάλιστα, κατά τη σύλληψη

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Σύρου διακινητή παράτυπων μεταναστών μετά από καταδίωξη προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με σταθμούς των Διεύθυνσεων Αστυνομίας, Τροχαίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ που οδηγούσε ο 23χρονος, το οποίο νωρίτερα δεν συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών σε περιοχή της Καβάλας. Στη συνέχεια το εν λόγω όχημα δεν συμμορφώθηκε εκ νέου σε σήματα στάσης που πραγματοποιήθηκαν στην Εγνατία Οδό (Έξοδος Βαγιοχωρίου), ωστόσο ακινητοποιήθηκε έπειτα από πρόσκρουση σε κράσπεδο σε έτερο σημείο της Εγνατίας Οδού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την ακινητοποίηση του οχήματος ο 23χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω αυτοκίνητο διαπιστώθηκε η μεταφορά τεσσάρων παράτυπων μεταναστών (από την Ερυθραία) και συγκεκριμένα ενός άντρα και τριών γυναικών, μία εκ των οποίων βρέθηκε στον χώρο των αποσκευών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης  για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, απείθεια, αντίσταση και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ