Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Ζημιές προκλήθηκαν σε πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποκατάσταση της τάξης.

Επεισόδια καταγράφηκαν για ακόμη μια φορά στον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, την ώρα που οι πυροσβέστες θεώρησαν ότι η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο και αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις δέχτηκαν την επίθεση από τους Ρομά που φαίνεται ότι είχαν σκοπό να διατηρήσουν τη φωτιά στο σημείο.

Ζημιές προκλήθηκαν σε πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο σημείο επανέκαμψαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποκατάσταση της τάξης.

Ο περιφερειακός διοικητής των πυροσβεστικών δυνάμεων στη Στερεά, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός δήλωσε για το συμβάν: «Κάθε φορά που πηγαίνουμε να σβήσουμε πυρκαγιά στον καταυλισμό κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών μας. Γι αυτό πάντα ζητάμε τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. Για μια ακόμη φορά σήμερα οι πυροσβέστες που έδωσαν μάχη με τις φλόγες για να μην καεί ο καταυλισμός των Ρομά, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφουν την περιουσία του δημοσίου. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ