Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ (VID)

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν κατά των παικτών τους και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των οπαδών των γηπεδούχων.

Με ένταση και επεισόδια ολοκληρώθηκε το ματς μεταξύ της τοπικής ομάδας των Τρικάλων και του Αιγάλεω για την 8η αγωνιστική της Football League, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν κατά των παικτών τους και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον των οπαδών των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές με τους άνδρες των ΜΑΤ και τραυματισμός δύο οπαδών.

Oπαδοί του Αιγάλεω επιτέθηκαν αρχικά σε παίκτες της ομάδας τους… και ένας εξ αυτών μάλιστα επιχείρησε να τους γρονθοκοπήσει. Συγκρατήθηκε από άντρες των ΜΑΤ, όπως φαίνεται στο video.

Αμέσως μετά ωστόσο οι οπαδοί του Αιγάλεω κινήθηκαν εναντίον αυτών των οπαδών των γηπεδούχων αφού πήδηξαν πάνω από τα κιγκλιδώματα και βρέθηκαν στη “νεκρή ζώνη”. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση από τους άντρες των ΜΑΤ και ακολούθησε κυνηγητό στις κερκίδες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο τουλάχιστον οπαδών της αθηναϊκής ομάδας αφού έπεσαν στις τσιμεντένιες εξέδρες στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την αστυνομία χωρίς ευτυχώς να χτυπήσουν σοβαρά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ