Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020
x

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ-ΡΕΝΤΗ

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το αμαξοστάσιο και συνομίλησε με διοίκηση και εργαζομένους

«Η τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών μεταξύ οδηγών και επιβατών και η σωστή συντήρηση οχημάτων αποτελούν προτεραιότητες μας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, στον Αγ. Ιωάννη - Ρέντη.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το αμαξοστάσιο όπου συνομίλησε με τη διοίκηση και εργαζόμενους για τις προετοιμασίες, εν όψει της δεύτερης φάσης άρσης των περιορισμών και επέκτασης της οικονομικής δραστηριότητας.

Υπενθυμίζεται, πως ήδη έχει ξεκινήσει να τοποθετείται το προστατευτικό διαχωριστικό μεταξύ του οδηγού και του χώρου επιβατών σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό αύριο, Δευτέρα 11 Μαΐου, θα έχουν τοποθετηθεί στο 50% των οχημάτων και την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ