Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΕΠΙΣΗΜΟΣ YΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Η EUROMEDICA

Απευθύνει πρόσκληση σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στη Βόρεια Ελλάδα, δηλώνοντας συμμετοχή στη Running Team της.

Υπερήφανος Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, είναι η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης» στον «14ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Δρόμοι Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. και 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Με κινητήριο σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για την υγεία», η Euromedica απευθύνει πρόσκληση σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στη Βόρεια Ελλάδα, δηλώνοντας συμμετοχή στη Running Team της, μέχρι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019. Το κόστος της συμμετοχής είναι δωρεάν και καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τη «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

«Ως Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας και έχοντας την ευθύνη για τη φροντίδα της υγείας των αθλητών, η Κλινική θα είναι για ακόμα μια χρονιά δίπλα στους δρομείς, προσφέροντάς τους ιατρική φροντίδα και περίθαλψη, με πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων, καθώς και με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καλύπτοντας όλο το μήκος της διαδρομής», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310-895166, 14:00-16:00.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ