Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
x

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ σημείωσε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι δεν άκουσε ύβρεις για τη μητέρα του και διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν το αντίθετο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε την Τετάρτη με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, λόγω των δημοσιευμάτων περί ύβρεων (στη διάρκεια του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός) για τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, στη διάρκεια της πρόσφατης αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης ακούστηκαν ύβρεις για τη μητέρα του ποδοσφαιριστή των πράσινων, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2017.

Αυτός ήταν ο λόγος της σημερινής (20/1) επικοινωνίας του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον νεαρό ποδοσφαιριστή καθώς αυτές οι ύβρεις δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του και παράλληλα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και για τον ίδιο καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 19 ετών.

Στη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Καρυπίδης επισήμανε στον ποδοσφαιριστή ότι – έχοντας δει τα δημοσιεύματα – ήθελε να τον επισκεφτεί στο τέλος του αγώνα αλλά λόγω της έντασης του παιχνιδιού αυτό δεν κατέστη δυνατό. Σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, στη διάρκεια της συζήτησης των δύο ανδρών, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σημείωσε στον Θόδωρο Καρυπίδη ότι δεν άκουσε ύβρεις για τη μητέρα του και γενικώς διέψευσε τα δημοσιεύματα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ