Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΕΝΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΚΤΥΠ

Η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. αποφάσισαν να εντάξουν έξι σχολικά συγκροτημάτα στον προγραμματισμό εκπόνησης μελετών για κατασκευή σχολικών διδακτηρίων.

Έξι σχολικά συγκροτήματα του δήμου Θεσσαλονίκης πρόκειται να ενταχθούν στον προγραμματισμό εκπόνησης μελετών για κατασκευή σχολικών διδακτηρίων που θα υλοποιηθούν κατά την προγραμματική περίοδο 2021-2027 από την Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος, σε συνέχεια των ενεργειών του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του αρμόδιου υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ κ. Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε στις 23/1/2020, συνάντηση μεταξύ του νέου προέδρου της ΚΤΥΠ Α.Ε Τιμολέοντος Κατσίπου, του Διευθύνοντος Συμβούλου Αθανάσιου Γιάνναρη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Εφραίμ Κυριζίδη και του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Μήτρου.

Χθες, στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκπόνησης μελετών για κατασκευή σχολικών διδακτηρίων τα οποία θα υλοποιηθούν κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021 – 2027, η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε, αποφάσισε να εντάξει τα κάτωθι έξι σχολικά συγκροτήματα που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα εννιά σχολεία:

    76ο 3/θ και 99ο 2/θ ολοήμερα Νηπιαγωγεία Θεσσαλονίκης

    1ο και 2ο 2/θ Νηπιαγωγεία Τριανδρίας

    Γυμνάσιο και Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

    Σε ό,τι αφορά στα διδακτήρια 32ο Λύκειο, το 8ο 6/θ Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, μετά την εκπόνηση των μελετών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και πριν την έγκρισή τους, θα αποσταλούν στην Κτιριακές Υποδομές Α.Ε για τυχόν συμπληρώσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ