Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
x

TO ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΕΕΘ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (ΦΩΤΟ+VID)

Το επιμελητήριο απέδωσε τιμή σε όλους όσοι υπηρετούν την υγεία στο πρόσωπο 66 ανθρώπων παρουσία της υφυπουργού Υγείας και φορέων της πόλης.

Τους ανθρώπους του χώρου της υγείας, που επί δύο χρόνια δίνουν σκληρή μάχη απέναντι στην πανδημία, τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο, παρουσία της υφυπουργού Υγείας, Ζωής Ράπτη, και φορέων της πόλης.

Το Eπιμελητήριο απέδωσε τιμή σε όλους όσοι υπηρετούν την υγεία στο πρόσωπο 66 ανθρώπων, τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκο Νίτσα, τους διοικητές των 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη, τους διοικητές όλων των νοσοκομείων της πόλης, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ, καθώς επίσης τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνη Αυγερινό.

«Σε όλους εσάς οφείλουμε ένα διπλό ευχαριστώ, γιατί μέσα από αγώνα σας καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μόνοι», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος τόνισε πως ο αγώνας των υγειονομικών συνέβαλε στο να αποφευχθούν πολλοί θάνατοι, ενώ η αυταπάρνηση και η προσφορά τους κράτησε όρθιο το εθνικό σύστημα υγείας.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που κράτησαν την κοινωνία και την οικονομία όρθια», είπε στον χαιρετισμό της η κ. Ράπτη, η οποία σημείωσε πως η κυβέρνηση θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζει τόσο τους εργαζόμενους στην υγεία όσο και τους επαγγελματίες. Η υφυπουργός ευχαρίστησε το επιμελητήριο για τις δωρεές που έκανε σε υγειονομικές δομές, ενώ εξήρε και την προσφορά των εμπορικών συλλόγων, λέγοντας πως πως η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ήταν καθοριστική για να σταθεί όρθιο το σύστημα υγείας.

Τα βραβεία απένειμαν μέλη του Eπιμελητηρίου, βουλευτές της Θεσσαλονίκης και δήμαρχοι της πόλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ