Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το αναπηρικό αμαξίδιο, που παρέδωσε σήμερα ο κεντρικός δήμος, αποκτήθηκε από καπάκια που συλλέχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο αποκτήθηκε μέσω της συλλογής πλαστικών καπακιών στο πλαίσιο της δράσης “Keep on moving” παρέδωσε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το αναπηρικό αμαξίδιο, που αποκτήθηκε από καπάκια που συλλέχθηκαν από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παραδόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Χάρη Αηδονόπουλο στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών/Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Αυγουστίδη.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε παραδώσει άλλα τέσσερα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία αποκτήθηκαν με τον ίδιο τρόπο, σε φορείς από τον χώρο της υγείας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία για τη δωρεάν διάθεση αναπηρικών αμαξιδίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Keep on Moving”, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής έκανε λόγο για πράξεις αλληλεγγύης που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει να υπηρετεί κάθε σύγχρονη κοινωνία. Κάλεσε, μάλιστα, τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τη δράση που αφορά την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, καθώς μέσα από αυτή προκύπτει ένα ουσιαστικό όφελος και για το περιβάλλον αλλά και για την κοινωνική πολιτική.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ