Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
x

EMIRATES: ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τη 1 Ιουλίου έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Ελκυστικούς ναύλους σε Έλληνες ταξιδιώτες προσφέρει για την οικονομική της θέση η αεροπορική εταιρεία Emirates για τους προορισμούς του Ντουμπάι και της Νέας Υόρκης, καθώς και άλλους προορισμούς του δικτύου της στην Άπω Ανατολή.

Σύμφωνα με την εταιρεία «όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν λιακάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, 6 φανταστικές δημόσιες παραλίες με τα ωραιότερα εστιατόρια, εμπορικά κέντρα παγκόσμιας κλάσης, αξιοθέατα και πολλές ακόμα δραστηριότητες».

Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου 2019, για ταξίδια από τη 1 Ιουλίου έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης που ταξιδεύουν από Ελλάδα, μπορούν να επωφεληθούν από τους ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 409€.

Ενδεικτικά:


Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, ice, με περισσότερα από 4,000 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών ταινιών & μουσικής.  Επίσης, μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ποτά και τοπικά εμπνευσμένα μενού καθώς και τη φημισμένη φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, για να κάνετε την κράτησή σας και για τη πλήρη λίστα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.emirates.gr ή να επικοινωνήσετε με το τοπικό γραφείο της Emirates.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ