Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΕΛΠΕ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ BLUE CIRCLE ENGINEERING ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή ανταποκρίνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ.

Την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ενεργειακών παροχών «Blue Circle Engineering Ltd» ολοκλήρωσε την Παρασκευή 31 Μαΐου η "Hellenic Petroleum Cyprus Holding (HPCH) Ltd”, θυγατρική 100% του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου, η εξέλιξη αυτή ανταποκρίνεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, με νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ανδρέας Σιάμισιης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση προς τιμήν των υπαλλήλων της "Blue Circle Engineering”, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με χαρά καλωσορίζουμε την Blue Circle Engineering Ltd στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, του ισχυρότερου στην Ελλάδα και ενός εκ των 100 κορυφαίων ενεργειακών Ομίλων του κόσμου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γι΄ αυτή τη συνεργασία, η οποία εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας του στην Κύπρο».

«Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης επένδυσης», καταλήγει η ανακοίνωση, «ο Όμιλος ΕΛΠΕ και η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου στέκονται - για ακόμη μια φορά - αρωγοί στην αναπτυξιακή πορεία της Κυπριακής οικονομίας και, ταυτόχρονα, εγγυώνται στους καταναλωτές την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων, με την διαφοροποίηση και διεύρυνση του ενεργειακού χαρτοφυλακίου της Εταιρίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ