Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ:ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Στόχος της έρευνας είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων, ώστε να διαμορφωθούν πολιτικές για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης αυτής απειλής

Έρευνα για τις επιπτώσεις του COVID-19 πραγματοποιεί το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στόχος της έρευνας είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων, ώστε να διαμορφωθούν πολιτικές για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης αυτής απειλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εμφάνιση και εξάπλωση του νέου ιού COVID-19, συνιστά απειλή όχι μόνο για την παγκόσμια υγεία, αλλά και για την παγκόσμια οικονομία με απρόβλεπτες συνέπειες μέχρι στιγμής.

Ήδη σημαντικοί τομείς της οικονομίας έχουν πληγεί αρκετά, ενώ οι ανησυχίες για μία πιθανή οικονομική ύφεση είναι αυξημένες.

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, σας καλεί να συμμετέχετε στην έρευνα για τις επιπτώσεις του COVID-19.

Στόχος της έρευνας είναι η εξαγωγή συμπερασμάτων, ώστε να διαμορφωθούν πολιτικές για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης αυτής απειλής. Σας καλούμε λοιπόν να συμβάλλετε ενεργά στην προσπάθειά μας αυτή, μέσα από την απάντηση του ερωτηματολογίου.

Μένουμε σπίτι αλλά μένουμε δυνατοί!»

Για συμμετοχή στην έρευνα πατήστε ΕΔΩ
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ