Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
x

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

«Είναι δύσκολη η κατάσταση, ανησυχώ πολύ και ελπίζω κάθε μέρα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιλυθούν τα προβλήματα»,δήλωσε ο Μαροκινός παίκτης του ΠΑΟΚ

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην Ιταλία όπου και βρίσκεται η οικογένειά του αλλά και τα όσα ζει στην Ελλάδα μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι στην Ιταλία, στην Μπρέσια συγκεκριμένα. Επέστρεψαν εκεί 10 μέρες πριν ξεσπάσει ο ιός και τελικά παρέμειναν εκεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση, ανησυχώ πολύ και ελπίζω κάθε μέρα ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιλυθούν τα προβλήματα», δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι παρόμοια όσον αφορά τους περιορισμούς στην κυκλοφορία. Σχεδόν αμέσως έκλεισαν τα πάντα, δεν θέλουν να το διακινδυνεύσουν. Δεν έχουμε κάνει προπόνηση για τρεις εβδομάδες».

Για το πότε περιμένει ο ίδιος να αρχίσει ξανά η αγωνιστική δράση και οι προπονήσεις ο Αφρικανός άσος του «Δικεφάλου» είπε: «Αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα αρχίσουμε προπονήσεις στις 13 Απριλίου, αλλά δεν νομίζω πως θα συμβεί αυτό. Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, αισθανόμαστε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε ξανά στα τέλη Μαΐου, αλλά αυτή την στιγμή όλα είναι μπλοκαρισμένα. Η Ιταλία είναι μια σημαντική χώρα για μένα, είναι μέρος που έχω στην καρδιά μου και μου λείπει που δεν είμαι εκεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που πιστεύει πολύ στον Θεό, η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι φανταστικοί, αλλά η Ιταλία είναι... Ιταλία. Μου λείπουν τα πάντα, εκτός από το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ κοντά με την Ιταλία, είναι η τρίτη χώρα μου. Τα παιδιά μου μιλάνε ιταλικά, η γυναίκα μου είναι από εκεί. Ελπίζω ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνει περικοπή στους μισθούς των ποδοσφαιριστών ελέω κορωνοϊού, ο παίκτης των «ασπρόμαυρων» είπε: «Είναι λογικό και σωστό οι σύλλογοι να θέλουν να προστατευτούν, όταν το ποδόσφαιρο σταματάει και υπάρχουν ελάχιστα έσοδα. Είναι δύσκολο για τις ομάδες που ακόμα και όταν είμαστε τραυματίες, μας πληρώνουν κανονικά».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ