Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 θα έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του δρόμου Θεσσαλονίκη-Έδεσσα. Συντηρήσεις και σε άλλα τρία σημεία.

Στη βελτίωση, αναβάθμιση και επισκευή της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας, υπέγραψε σήμερα τη σχετική σύμβαση για το μεγάλο αυτό έργο της συντήρησης της εθνικής οδού, στο τμήμα από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Το έργο, όπως αναφέρει ο κ. Μπίλλιας, είναι προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Δεκέμβριο του 2021.

«Την ίδια ώρα εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν να εκτελούνται,

-στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης,

-στο επαρχιακό οδικό δίκτυο,

-αλλά και στα τμήματα του εθνικού δικτύου τα οποία βρίσκονται στη δικαιοδοσία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο κ. Μπίλλιας.

«Υλοποιώντας έναν από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, που είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, δρομολογούμε εκτεταμένα προγράμματα συντηρήσεων, τα οποία αφορούν όχι μόνον σε ασφαλτοστρώσεις, αλλά και σε τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, απομάκρυνση ανεπιθύμητης βλάστησης κ.ά.», τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ