Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΔΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΗ ΝΔ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής για την ανατροπή», προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία, έλαβε 149 ψήφους σε σύνολο 293 ψηφισάντων.

Την απόλυτη πλειοψηφία συγκέντρωσε η παράταξη «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής για την ανατροπή», στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ.

Η «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση Αττικής για την ανατροπή», της οποίας ηγούνται οι δήμαρχοι Βάρης - Βουλιαγμένης - Βούλας, Γιάννης Κωνσταντέλος και Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, έλαβε 149 ψήφους σε σύνολο 293 ψηφισάντων.

Δεύτερη δύναμη καταγράφηκε ο συνδυασμός «Νέα Αυτοδιοίκηση» με 50 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Νικαίας - Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη. Τρίτος αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» με 31 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Βύρωνα, Ακη Κατωπόδη, τέταρτος το «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με 30 ψήφους και επικεφαλής το δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη, πέμπτος η «Λαική Συσπείρωση» με 19 ψήφους και έκτος η παράταξη «Συντονισμός Αιρετών» με 11 ψήφους.

Από μια ψήφο έλαβαν τα ψηφοδέλτια «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» και «Αθήνα το Σπίτι μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ