Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

Οι αρχαιρεσίες των Θρακιωτών πραγματοποιηθούν το πρωί της 11ης Μαΐου, στο πλαίσιο έκτακτης ΓΣ των μετόχων, την οποία συγκαλεί το απερχόμενο ΔΣ.

Έτοιμη να αλλάξει τη σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου, μέσα από έκτακτη Γενική Συνέλευση, είναι η ΠΑΕ Ξάνθη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «thrakisports», οι αρχαιρεσίες των Θρακιωτών πραγματοποιηθούν το πρωί της 11ης Μαΐου, στο πλαίσιο έκτακτης ΓΣ των μετόχων, την οποία συγκαλεί το απερχόμενο ΔΣ.

Ενώ εμφανίζεται ως «έκτακτη» η γενική συνέλευση ήταν απόλυτα προγραμματισμένη καθώς εκπνέει τον προσεχή μήνα η θητεία του νυν ΔΣ, οπότε ούτως ή άλλως έπρεπε να προκηρυχθεί ΓΣ για αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου ΔΣ.

Θα είναι η πρώτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση υπό το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας. Ο προηγούμενος διορισμός ΔΣ έγινε επί Βιαμάρ ενώ πλέον το 94% των μετοχών της ομάδας ανήκει στην Insports, μέτοχοι της οποίας όπως και στην Βιαμάρ είναι εξ ημισείας οι Χρήστος Πανόπουλος και Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Υπενθυμίζεται ότι το απερχόμενο ΔΣ είναι πενταμελές. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Άρης Πιαλόγλου, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Στράτος και μέλη οι Νίκος Δαμκαλής, Γιώργος Μπερμπέρογλου και Νίκος Χαλαβαζης. Βέβαια, κανείς δεν αποκλείει κάποια ή και όλα τα μέλη του να επανεκλεγούν για μια ακόμα θητεία. Ορισμένοι υποστηρίζουν μάλιστα ότι αυτή θα είναι, σε αυτήν την χρονική συγκυρία, η πιο πιθανή εξέλιξη των πραγμάτων.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ