Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΕΚΚΛΗΣΗ ΡΟΝΤΜΑΝ: «ΓΙΑΤΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» (VIDEO)

«Είναι ήδη μια άσχημη κατάσταση. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε, κάντε το με το σωστό τρόπο», έγραψε στο Instagram ο άλλοτε σταρ του NBA.

Πρωτοφανείς είναι οι αντιδράσεις που πυροδοτήθηκαν στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς με τον Ντένις Ρόντμαν να κάνει έκκλησει στους συμπολίτες του ώστε να σταματήσουν τις λεηλασίες στη χώρα.

«Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον ξανά; Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον;», αναφέρει μεταξύ άλλων μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο άλλοτε σταρ του NBA και των Σικάγο Μπουλς.

Αναλυτικά παρακάτω όλα όσα έγραψε το «σκουλήκι»:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο, ειδικά στην Αμερική, σε ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη στιγμή, με το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Είναι μια άσχημη κατάσταση. Άνθρωποι της ηλικίας μου ξέρουν πως θα γίνουν κάποια πράγματα. Ο κόσμος λεηλατεί, βάζει φωτιές, καταστρέφει σπίτια κι επιχειρήσεις και τώρα με αυτό το περιστατικό κάποιος πρέπει να βγει και να πει: "Ε παιδιά, γιατί λεηλατούμε; Γιατί κλέβουμε; Γιατί δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα;".

Είναι ήδη μια άσχημη κατάσταση. Αν πάτε να διαμαρτυρηθείτε, κάντε το με το σωστό τρόπο. Δεν χρειάζεται να καίτε πράγματα και να κλέβετε. Έχουμε ήδη αρκετά θέματα με αυτό τον ιό. Αυτό που συμβαίνει τώρα, επιβαρύνει την κατάσταση. Κλείνουν μαγαζιά, επειδή ο κόσμος λεηλατεί. Γιατί; Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί πληγώνουμε ο ένας τον άλλον ξανά; Γιατί δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον;

Γιατί δεν κρατιόμαστε χέρι - χέρι; Μπορούμε να βοηθήσουμε, ειδικά τη νέα γενιά. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα τώρα και αυτή είναι μια άσχημη στιγμή, αλλά πρέπει να ενωθούμε και να βοηθήσουμε να περάσουμε αυτή την κατάσταση. Σας παρακαλώ, καταλάβετέ το, πρέπει να ζήσουμε μαζί. Είμαστε άνθρωποι, όχι γ... ζώα. Είμαστε άνθρωποι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Please America let’s stop the rioting and all come together as one. Y’all stay safe!! Much ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNIS RODMAN (@dennisrodman) στις
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ