Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
x

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ: ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ

Ο δήμος Σιθωνίας καταγράφει τα προβλήματα που σημειώθηκαν από την ισχυρή κακοκαιρία και τονίζει πως είναι η τρίτη φορά σε 8 μήνες που επλήγη η περιοχή

Ο δήμος Σιθωνίας βρίσκεται στο κόκκινο και χρειάζεται σημαντικές παρεμβάσεις τονίζει ο δήμαρχος της περιοχής Κυπαρίσσης Ντέμπλας σε ανακοίνωσή του, υπενθυμίζοντας πως είναι η τρίτη φορά σε διάστημα 8 μηνών που πλήττεται η Σιθωνία.

«Αποτέλεσμα αυτών των ακραίων καιρικών φαινομένων ήταν να προκληθούν καταστροφές σε έργα υποδομής όπως στο κεντρικό οδικό δίκτυο αλλά στο αγροτικό, σπίτια πλημμύρισαν και για άλλη μια φορά σημειώθηκαν κατολισθήσεις και δρόμοι κόπηκαν στα δύο» σημειώνεται στην ανακοίνωση στην οποία προστίθεται:«Η Σιθωνία σε διάστημα 8 μηνών είναι η τρίτη φορά που πλήττεται.

»Ο Δήμος είναι στο κόκκινο και χρειάζεται πλέον σημαντικές παρεμβάσεις, με την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας έτσι ώστε να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την περιοχή μας και να προφυλάξουν της περιουσίες, τις ζωές των συμπολιτών μας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών μας».

«Ζητούμε την στήριξη της περιφέρειας και των συναρμόδιων υπουργείων για την υλοποίηση των σημαντικών αυτών παρεμβάσεων την άμεση χρηματοδότηση της Σιθωνίας για να αντιμετωπιστούν τα θέματα που προέκυψαν και προκύπτουν από τις θεομηνίες» αναφέρει ο κ. Ντέμπλας και καταλήγει: «Η Δημοτική αρχή καθώς και η περιφέρεια ήταν παρούσες από την πρώτη στιγμή μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς Πυροσβεστική Υπηρεσία, Εθελοντικές Ομάδες, προσωπικό πολιτικής προστασίας, τους οποίους και ευχαριστώ πολύ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ