Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση στον πρύτανη του Ιδρύματος

Εκδήλωση για την απονομή του τίτλου Πιστοποίησης Ποιότητας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, στις 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ο όροφο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η απονομή θα γίνει από τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση, καθηγητή Παντελή Κυπριανό, στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Στυλιανό Δ. Κατρανίδη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν τόσο ο κ. Κατρανίδης και ο κ. Κυπριανός, όσο και ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), καθηγητής Δημήτριος Κυρκιλής.

Μετά την τελετή απονομής θα ακολουθήσει ενημέρωση των Προέδρων και των Ομάδων Εσωτερικής Αξιολόγησης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τη Γενική Διευθύντρια της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας, δρ. Χριστίνα Μπέστα, για τη διαδικασία που αφορά την Πιστοποίηση των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ