Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ 68ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας.

Συνεχίζονται οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην Εφύρα της Ηλείας το βράδυ της Δευτέρας.

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα το φονικό όπλο με το οποίο ο δολοφόνος έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή το θύμα έφερε 40 τραύματα από θλον και τέμνον όργανο, συνθέτοντας ένα σκηνικό εγκλήματος απίστευτης αγριότητας ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Από τα 40 συνολικά τραύματα που έφερε το θύμα σε όλο το κεφάλι, τουλάχιστον τα μισά ήταν εμφανή ενώ με βάση τα έως τώρα ευρήματα, δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλης παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, γεγονός που φανερώνει πως ο 68χρονος πιθανώς να ξαφνιάστηκε από την επίθεση που δέχθηκε και να προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στραφεί προς το κοντινό περιβάλλον του 68χρονου και εκτιμούν ότι η κατάθεση ενός άνδρα που φαίνεται να συνομίλησε με το θύμα εκείνη τη μοιραία νύχτα, θα βοηθήσει τις έρευνες.

«Ήταν ψυχούλα» λέει ο αδερφός του θύματος

Ο αδερφός του 68χρονου ήταν αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές πως εντόπισε τον αδερφό του νεκρό με τραύματα στο κεφάλι. «Ήταν παντρεμένος, είχε χωρίσει, ήταν συνταξιούχος. Έπαιρνε δύο συντάξεις, μια από την Ελλάδα και μία από τη Σουηδία.Ήταν ψυχούλα, ήταν κεραυνός εν αιθρία για μένα» δήλωσε ο αδερφός του θύματος.

Πηγή: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ